Az inspiráló partner projektjei megvalósításában

Szolgáltatások

A VERTIV magyarországi disztribúraként nem pusztán a megrendelt termékeket szállítjuk le a megrendelő elvárásainak megfelelően: igény esetén tanácsot adunk, telepítünk, és nyomon követjük a megrendelő projektjének alakulását.

Szolgáltatások

Projekttervezés

Már egy projekt megtervezésénél merülhetnek fel olyan kérdések, észrevételek, amelyek segítenek megelőzni a későbbi problémákat. Tervezőink a megrendelővel közösen egyeztetnek, hogy a megvalósítás gördülékennyé váljon. Olvassa el összeállításunkat a projektek tervezési szempontjairól!

Ajánlatadás

A pontos, részletes ajánlat alapja a megfelelő mélységű igényfelmérés. Nem pusztán egyszerű költségkalkulációról van szó; számos esetben olyan tényezőket is figyelembe kell venni, amelyre a projekt tervezésekor esetlegesen nem került sor. Csapatunk felkészülten várja megkeresését az Ön számára optimális megoldások kidolgozása érdekében.

Megrendelés

A termékek és a projekt teljesítéséhez szükséges műszaki szolgáltatások koncepciójának összeállítása után kerülhet sor a fizetési kötelezettséggel járó megrendelésre. A megrendeléseket minden esetben írásban igazolja vissza eladó mérnök kollégánk, aki folyamatos kapcsolatot tart a megrendelővel.

Helyszíni telepítés

Igény esetén a termékek helyszíni telepítését is vállaljuk. Ebben az esetben projektmenedzserünk szakszerű irányítása mellett, a KONTASET Kft. gyártóegységének szakemberei érkeznek a kivitelezés helyszínére egy egyelőre egyeztetett időpontban, és a megrendelői igényeknek megfelelően elvégzik a helyszíni telepítést.

Monitoring

Bármilyen volumenű projekt esetén felmerülhetnek olyan további, megoldandó kérdések, amelyek szakértői beavatkozást, esetleg egy újabb tervezési, beszerzési folyamat elindítását igénylik. Projektjeink utóéletét is nyomon követjük, és a megrendelő igénye szerint állunk rendelkezésre a továbbiakban.

Garanciavállalás

Magyarországi disztribútorként a KONTASET Kft. csapata gondoskodik arról, hogy megrendelőink a VERTIV termékekkel kapcsolatos garanciaigényüket kényelmesen, gördülékenyen intézhessék. Dedikált kapcsolattartóval és folyamatosan írásbeli tájékoztatással szolgáljuk ki a garanciaérvényesítéssel kapcsolatos igényeket.

Az ipar szolgálatában

A jövőt alakítjuk 30 éve

A KONTASET Kft. szakemberei 30 éve állnak az ipari felhasználók szolgálatában a műszaki tervezés, a projektmenedzsment, a megrendelői kiszolgálás, a helyszíni telepítés és a monitoring területén. Bár minden ipari projekt más kihívásokat hordoz magában, beszállítói oldalról mindig ugyanarra törekszünk: az eredményes, előremutató közös munkára és az optimális megoldások kidolgozására.

Vállalatunk további divíziói:

A KONTASET Kft. saját gyártású, testreszabott működési környezetet biztosít az elektronikai eszközök számára.
https://www.kontaset.hu

A KONTASET Kft. teljes körű lemezmegmunkálási szolgáltatása gyártó vállalatoknak és ipari szolgálatóknak.
https://kontametal.hu

A KONTASET Kft. szakmai blogja, melyet vállalatunk szakemberei írnak és szerkesztenek a legfrissebb iparági hírekről, érdekességekről.
https://kontablog.hu